Porseleinen facings

 

Facings zijn schildjes die op uw tanden worden geplaatst. Porseleinen facings zijn erg kostbaar, het is supersterk en verkleurt nooit.
In twee bezoeken kunt u nu ook met uw droomlach stralen!


Waarom porseleinen facings

Een goedkopere variant zijn de facings van composiet. Van composiet maken ze ook vullingen. Composiet is wat doffer en verkleurt in de loop der jaren, maar is goedkoper.
Wij leveren enkel porseleinen facings. Porselein glanst meer en verkleurt niet. Naast de mooie glans is er ook diepte in aan te brengen. Het wordt wereldwijd door de bekendste cosmetische tandartsen gebruikt.

BL1 Facings

Naast alle natuurlijke tandkleuren zijn ook hele witte Amerikaanse kleuren (BL1) verkrijgbaar, vrijwel nergens in Nederland te verkrijgen.

Zeer nauwkeurige en snelle plaatsing

Bij ons wordt de behandeling in twee sessies opgesplitst. De eerste behandeling is voor het prepareren van de tanden. De tweede behandeling is voor het plaatsen. Tussen deze twee behandelingen zit ca. 2 weken. U krijgt na het prepareren een laagje als bescherming over uw tanden. Dit laagje wordt er tijdens de tweede behandeling afgehaald en het plaatsen van uw 20 facings duurt dan ca. 2 uur.

Facings ook voor een scheef gebit?

Sterk verkleurde, scheef staande, spleetjes of aangetaste tanden krijgen een nieuw natuurlijk uiterlijk door het plaatsen van facings.

Facings zonder slijpen

Wij bieden ook non-prep facings, dit zijn ontzettend dunne facings waarvoor er niet of nauwelijks aan uw tand geslepen hoeft te worden. Omdat ze zo dun zijn is er ook minder qua kleur of vorm aan uw tanden te corrigeren.

Meer informatie vindt u op de facings pagina van De Gebitskliniek.

Kosten voor facings

€ 669,- per facing

Dit zijn richtprijzen  voor de complete all-in behandeling, dus niet alleen het implantaat, maar inclusief plaatsen! 

De prijs van een composiet facing is € 172,- per facing


Geïnteresseerd?

Hebt u nog vragen of wilt u ook facings?

 


Volg ons op Facebook!